Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Van Kooten is dé winkel in Veenendaal die gespecialiseerd is in woninginrichting en interieuradvies. Je kunt er terecht voor verschillende soorten vloeren zoals PVC vloeren, vinyl, tapijt, laminaat en marmoleum. Ook voor gordijnen, shutters, raamdecoratie en accessoires kun je terecht in de showroom. De showroom van woninginrichting Van Kooten kun je vinden in Veenendaal en is ruim 400m2. In de showroom kun je dus veel informatie opdoen voor vloeren of raamdecoratie. Ook kun je hier terecht voor interieuradvies van de ervaren interieurstylisten. 

Vloeren en zonwering bij woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Bij woninginrichting Van Kooten in Veenendaal kun je de nieuwste PVC vloeren vinden. Tegenwoordig zijn de PVC vloeren erg populair door hun vele voordelen. Ook vinyl en laminaat kun je vinden bij Van Kooten en wordt gratis ingemeten en vaak ook gratis gelegd en monteert door de vakmensen van Van Kooten. Neem contact op met Van Kooten voor meer informatie over hun legservice en informatie over alle verschillende vloeren. Ook voor de ramen kun je bij woninginrichting Van Kooten terecht. Zo hebben ze verschillende gordijnen zoals vouwgordijnen, inbetweens en vitrage. Ook andere zonwering zoals Duo rolgordijnen, overgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën hebben ze een ruim assortiment van. 

Meer inspiratie bij Van Kooten

Op de website van woninginrichting Van Kooten kun je veel informatie vinden over de verschillende mogelijkheden voor vloeren en zonwering. In hun blog leggen ze meer uit over de voor en nadelen van de vloeren en gordijnen. Over alles wat Van Kooten aanbiedt kunnen ze je veel advies en informatie geven. Ze bieden ook workshops aan en kun je een lookbook vinden op de website. Voor nog meer inspiratie ga je langs bij de showroom in Veenendaal. Mocht je meer informatie en advies nodig hebben dan dat je op de website kunt vinden dan kunnen de ervaren medewerkers jou het deskundige advies geven dat je nodig hebt.

Bron: https://www.woninginrichtingvankooten.nl/ 

Laat een reactie achter