Makelaar Maastricht, dé makelaar voor aan- én verkoop van onroerend goed

Makelaar Maastricht, dé makelaar voor aan- én verkoop van onroerend goed

In Maastricht en omgeving is Makelaar Maastricht dé makelaar voor aan- en verkoop van onroerend goed. U kunt van de expertise van makelaar Maastricht ook gebruik maken als u onroerend goed wil huren of verhuren. Makelaar Maastricht koopt, verkoopt, huurt én verhuurt onroerend goed voor particulieren en ondernemers. Makelaar Maastricht helpt woningzoekenden door voor hen actief te zoeken naar een geschikte koop- of huur woning. Als u makelaar Maastricht inschakelt als aankoop makelaar dan weet u vooraf dat er een gecertificeerde makelaar-taxateur meegaat met u tijdens een woning bezichtiging. Er kan, indien gewenst, een bouwkundig bureau worden ingeschakeld voor bouwkundig onderzoek aan de woning. Makelaar Maastricht kan voor u kijken hoe het is gesteld met de buurt waar het huis is gelegen. Dan wordt er ook gekeken naar scholen, winkels, speelplaatsen voor kinderen en groenvoorzieningen.

Uw huis verkopen, met de hulp van Makelaar Maastricht lukt het zeker

Bent u van plan om binnenkort uw huis te verkopen schakel dan de hulp in van Makelaar Maastricht. Zij hebben een zeer actieve werkwijze en door hun unieke aanpak garanderen zij u dat uw huis binnen zeer korte tijd wordt verkocht. Hiervoor gebruiken zij dan ook het zogeheten Unieke Garantie Systeem. Dat dit Unieke Garantie Systeem werkt voor elke woning, groot of klein, duur of goedkoop, is inmiddels al gebleken. Wilt u er zeker van zijn dat uw woning tegen een zeer goede prijs wordt verkocht dan bent u aan het juiste adres bij de verkoop makelaar. De verkoop makelaar staat voor u klaar van vooronderzoek tot ver na het passeren van de koopakte. Vooronderzoek wordt al verricht vóór uw woning te koop wordt gezet, zelfs al vóór u een eerste gesprek hebt met de makelaar.

Werkzaamheden die de verkoop makelaar voor u kan verrichten

De verkoop makelaar verricht uiteenlopende werkzaamheden zoals:

  • Adviseren over de verkoop prijs. De makelaar weet als geen ander wat de huizenprijzen doen op het moment van de verkoop van uw woning.
  • Ervaringen en kennis delen over de onderhandelingen. Het beste kunt u de makelaar de onderhandelingen laten verrichten. Hij blijft namelijk zakelijk omdat hij hier niet emotioneel bij betrokken is. Omdat hij dagelijks te maken heeft met het verkopen of aankopen van een woning is hij hier heel bedreven in.
  • Verrichten van alle juridische en administratieve werkzaamheden die bij een verkoop komen kijken.

De verkoopmakelaar houdt nauw contact met u én gaat actief op zoek naar een koper voor uw huis. Hij zal proberen om de bezichtiging van de woning zo effectief mogelijk te laten verlopen. Daarvoor worden dan meerdere afspraken op één dag gepland.

Werkzaamheden die de aankoop makelaar voor u kan verrichten

Een aankoop makelaar heeft door zijn werkzaamheden expertise in huis die u zelf niet heeft. Hij heeft ook veel ervaring met onderhandelen. Een aankoop makelaar laat zich niet leiden door emoties omdat hij niet dat belang heeft bij het huis zoals u dat heeft. Hierdoor bekijkt hij de woning grondiger én door ervaring weet hij ook beter waar hij moet kijken. Daarnaast neemt een aankoop makelaar u alle juridische en administratieve werkzaamheden uit

Bent u op zoek naar een aankoop of verkoop makelaar in de omgeving van Maastricht? Kijk dan op de website van www.topmakelaars.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *