Hovenier uit Veenendaal met stijl

Hovenier uit Veenendaal met stijl

Samen met de hovenier van Veenendaal hebben we gekeken hoe we onze tuin konden veranderen in een paradijs. Voor een langere tijd is onze tuin een beetje uitgestorven. De stoelen zaten onder het mos en de hele tuin was geen plezier meer om in te zitten. Daarom wilden we voor dat de zomer begint de tuin helemaal opknappen zodat we daar lekker in het zonnetje kunnen zitten. Maar we hadden ook een goed beeld wat we precies in de tuin wilden hebben.

Een unieke stijl bij de hovenier van Veenendaal

We wilden graag een hovenier uit de omgeving van Veenendaal vinden die dezelfde stijl als ons in gedachte heeft voor de tuin. Maar dat was nog moeilijk te vinden, omdat de meeste hoveniers houden van een klassieke stijl. Wij wilden juist een beetje modern en vernieuwend. Na een tijdje zoeken kwamen we een hovenier tegen met een mooi portfolio met daarin de stijl die we zochten. Dus we namen contact op met het bedrijf en konden snel langskomen voor een afspraak. Tijdens de afspraak hebben we gekeken naar de opties die mogelijk waren en welke wij graag terug zagen in ons tuin. De hovenier wist waar hij het over had en meer.

Blij met het resultaat

Na een lang overleg hebben we een mooi concept voor de tuin gemaakt en zou deze realiteit worden. Nadat we ook nog een afspraak hadden gemaakt met de hovenier wanneer hij zou langskomen om te beginnen, gingen we met een opgelucht hart naar huis. Toen de mannen kwamen om te klussen hebben ze mooi werk geleverd en alles op tijd voor de zomer afgekregen. Nu zitten we heerlijk in onze nieuwe tuin te genieten van de zon en de heerlijke geur van de barbeque. We zijn heel tevreden over het werk van deze hovenier.

Neem contact op

Wilt u meer weten over alle soorten diensten die deze hovenier kan aanbieden? Bekijk dan eens de website van Hoveniersbedrijf Van de Kraats voor meer informatie over de verschillende projecten die zij hebben gedaan en hoe zij uw tuin verder kunnen helpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *